default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

sunnuntai 15. joulukuuta 2019

MATKAMME ESPANJASSA



Torstai-iltana kotiuduimme poikaystäväni kanssa Espanjan matkalta. Reissu meni todella mukavasti, eikä ongelmia juurikaan ilmennyt. Olimme tosiaan ensimmäistä kertaa ulkomailla kahdestaan (jos Ruotsia ei lasketa), ja perheenjäseniämme hieman jännitti, kuinka matkamme sujuu. Kieltämättä itseänikin vähän hirvitti, mutta perille päästyämme jännitys katosi. Kaupunki, jossa olimme, on nimeltään Benalmadena. Se sijaitsee aurinkorannikolla, lähellä muun muassa Malagaa ja Torremolinosta.

Ensimmäisenä päivänä kaupungissamme oli melko kova tuuli, ja aloin surkuttelemaan, otinko liian vähän lämpimiä vaatteita mukaan. Seuraavina päivinä onneksi tuuli laantui, ja mekot sekä hameet pääsivät käyttöön. Jokaisena päivänä paistoi aurinko, eikä pilviä juurikaan ollut. Lämpötila vaihteli päivisin 18 ja 22 asteen välillä. Itse en olisi edes kaivannut kovaa hellettä, joten nämä lämpötilat olivat juuri sopivia!






Olimme tilanneet puolihoidon, joten meillä oli joka päivä sekä aamupala että illallinen. Ruuat olivat todella hyviä ja monipuolisia. Illallisella oli aina jokin tietty teema, ja meidän omaksi lemppariksi nousi tiistain illallinen. Teemana oli nimittäin kiinalainen ruoka. Tarjolla oli muun muassa kevätkääryleitä ja nuudeleita. Myös erilaisia kana-annoksia oli tarjolla vaikka millä mitalla, mutta itse en niihin koskenut, sillä olen kasviruokailija. Ennen matkalle lähtemistä, poikaystävänikin hieman kuumotteli, löytyykö buffetista tarpeksi syötävää minulle, mutta löytyihän sieltä. Aamupala oli myös aivan ihana! Olen aina rakastanut brunsseja, ja oli ihana nautiskella ilman kiirettä herkullisesta aamiaisesta. Istuimme joka päivä aamiaspöydässä lähes tunnin ajan.




Teimme paljon erilaisia päiväreissuja, ja pääsimme kokemaan hienoja hetkiä. Kaksi paikkaa, joissa kävimme, jäi erityisesti mieleeni. Toinen näistä kyseisistä kohteista on Mijas niminen valkoinen kylä. Kylän kaikki talot ja rakennukset olivat valkoisia. Sain sieltä mahtavia kuvia, ja olen aivan innoissani niistä! Toinen paikka, joka jäi mieleeni, on luonnonpuisto nimeltään Parque La Bateria. Aion tehdä näistä kahdesta kohteesta erilliset postaukset, jotka julkaisen ensi viikon alussa. Kuvia reissulta tuli niin paljon, etten halua laittaa kaikkia yhteen postaukseen.







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti