default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

sunnuntai 22. joulukuuta 2019

ÄIDIN 50-VUOTISJUHLAT



Meidän perheen joulukuuhun on mahtunut paljon erilaisia juhlia, mutta yksi suurimmista juhlan aiheista oli se, kun rakas äitini täytti 50 vuotta!! Hänen oikea synttäripäivänsä on 16. päivä, mutta aloitimme juhlistamisen jo edellisenä viikonloppuna. Olimme koko perheen voimin Lehmonkärjen vuokramökillä, jossa söimme hyvin ja vietimmi aikaa yhdessä. Toivoimme tietysti, että lunta olisi maassa, mutta lumen sijaan taivaalta satoi vettä.

Maanantaina eli äidin oikeana synttäripäivänä juhlimme isäni vanhempien kanssa. Olimme tehneet pikkuveljeni kanssa lahjaksi lyhyen diaesityksen, johon oli kerätty äitimme tärkeitä ja ikimuistoisia kokemuksia hänen elämänsä varrelta, syntymästä tähän päivään saakka. Esitys sisälsi ihania kuvia ja myös jonkinverran tekstiä. Katsoimme esityksen manantaina moneen kertaan, ja äiti tietysti oli hyvin liikuttunut tuosta lahjasta.





Nyt viikonloppuna äidin puolen sukukin pääsi onneksi juhlimaan. Se ei ole mikään itsestäänselvyys, sillä sekä äidin molemmat veljet että vanhemmat asuvat Keski-Suomessa. Sieltä ajelu Lahteen ja takaisin ei ole mitään älyttömän mukavaa näin pimeänä talviaikana. Oli kuitenkin todella ihana nähdä heitä kaikkia, sillä emme näe heitä kovinkaan usein.

Kävimme päivällä syömässä kiinalaisessa, ja juhlat jatkuivat meillä kotona kakkukahvien ja kuohuviini lasien äärellä. Äiti ei ollut ainoa, jota eilen juhlittiin, sillä myös äitimme isä vietti syntymäpäiviään sekä pikkuveljeni nimipäiviään. Juhlanaihetta siis todellakin oli! Ilta oli todella onnistunut ja kaikki näyttivät viihtyvän.

Seuraavaksi vietämmekin joulua, joka on jo parin päivän päästä! Vielä huomenna aion kirjoitella tänne omasta joulun vietostani, ja sitten pidänkin täällä blogin puolella jokusen päivän hiljaiseloa! Palaillaan siis huomenna <3









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti