default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

maanantai 3. kesäkuuta 2019

YLIOPPILAS VUOSIMALLIA 2019


Viikonloppuna koitti vihdoin se päivä, kun sain ylioppilaslakin päähäni. Jännitys ja stressi oli kova, mutta kaikki sujui todella hyvin. Aamulla yhdeksältä alkava lakitus stressasi erityisen paljon, sillä messukeskus oli täynnä ihmisiä. En ollut myöskään aivan vakuuttunut korkeilla koroilla kävelemisestä, mutta selvisin ilman kaatumisia. Oli älyttömän helpottunut tunne, kun sain vihdoinkin todistuksen käteen ja valkolakin päähän. Tätä hetkeä oli odotettu! En olisi halunnut olla enää hetkeäkään lukiossa, sillä viihdyin siellä melko huonosti. Siitä kerron joskus myöhemmin lisää.

Pääsin viettämään tuon päivän perheen, sukulaisten, tuttujen ja ystävien kanssa. Hymy ei juurikaan koko päivänä hyytynyt. Suurinta osaa vieraista nään todella harvoin, ja oli mahtava tunne, että kaikki olivat tuleet juhlimaan minua. Olen aina jollain tavalla tykännyt olla huomion keskipisteenä, ja nyt pääsin siihen asemaan. Olen siitä myös todella iloinen, että kaikki tuntuivat viihtyvän ja sää oli mitä mahtavin. Olimme melkein koko ajan ulkona, joten olisi ollut todella harmi, jos sää ei olisi suosinut.

Juhlien jälkeen kameran kuvia selatessani muistin taas, miksi napsin vähän väliä kuvia kivoista tapahtumista. Tulin super iloiseksi nähdessäni, kuinka hyviä otoksia päivän aikana saimmekaan. Kuvien avulla pystyn muistelemaan tätä ikimuistoista päivää vielä monien vuosien päästäkin.

Kiitos vielä kaikille, jotka olivat juhlimassa kanssani. Kiitos lahjoista, kauniista kukista ja onnitteluista. En olisi osannut edes kuvitella, että saan näin ihanat kesäjuhlat. Tuo lauantai oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista ja mieleenpainuvimmista päivistä!





















2 kommenttia :