default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

maanantai 20. toukokuuta 2019

YLIOPPILASJUHLIEN SUUNNITTELUA


Ylioppilasjuhliin ei ole enää kuin vajaa kaksi viikkoa aikaa, ja olen aivan täpinöissäni. Tuo päivä tulee olemaan itselleni varmasti todella tunteikas ja merkittävä, ja sen vuoksi haluan kerrankin panostaa oikein kunnolla. En ole ennen koristellut juhlia, sillä kiinnostusta ei juurikaan ollut esimerkiksi muutama vuosi sitten rippijuhlia järjestäessä. Nyt kuitenkin aloin jo hyvissä ajoin pohtimaan, mitä kaikkea juhlat pitäisivät sisällään, ja minkä näköistä siellä tulisi olemaan. Ollaan pidetty äidin kanssa pari suunnittelupalaveria, ja suurin osa koristeistakin on jo hankittu. Löysin netistä ihania kuvia, jotka ovat tuoneet inspiraatioita tuleviin juhliin. Kuvista näkyy, millaista teemaa pyrin juhliini tuomaan.

Kuvahaun tulos haulle koristeet juhliinKuvahaun tulos haulle koristeet juhliin

Kuvahaun tulos haulle koristeet juhliinKuvahaun tulos haulle koristeet juhliin

Väriteema

Koristelua aloin suunnittelemaan värien avulla. Valitsin väreiksi valkoisen, hopean ja vaaleanpunaisen. Vaaleanpunainen ei ole mikään lempivärini, mutta se sopii hyvin mekkooni, joten ajattelin, että se on tähän juhlaan sopiva teemaväri.

Koristeet

Innostuin todella paljon nettiä selatessani muun muassa ilmapalloista, viireistä ja pom pom koristeista. Valkoinen ja hopea tulee olemaan näissä päävärinä. Vaaleanpunaista tulee enemmänkin pöytään. Koristeeksi pöytään tulee myös jonkinlaisia kukkia, mutta ruusuja ne eivät tule olemaan. Ruusuille on oma paikkansa.





Leivonnaiset

Suurin osa pöydän leivonnaisista tulee olemaan vaaleanpunaisia. Myös valkoinen on vahvasti mukana. Leivomme äidin kanssa kaikken itse, joten tekemistä tulee varmasti riittämään näillä viimeisillä viikoilla!





1 kommentti :