default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

torstai 9. toukokuuta 2019

ENSIMMÄINEN VEKKIHAMEENI


Tänä keväänä olen ollut super innoissani uusimmista trendeistä. Varsinkin erilaiset vekkihameet ovat pistäneet silmääni, ja Tukholmaan lähtiessämme suunnitelin hieman, että voisin tälläisen hameen ostaakin. Reissulta ei lähtenyt mitään muuta vaatekappaletta mukaani, kuin tämä hame, mutta löytö oli todelle onnistunut!

Kyseinen vaatekappale on itselleni ensimmäinen monilta osin, sillä ensinnäkin tummanruskeaa vaatetta (enkä edes asustetta) ole omistanut ikinä. Värin lisäksi pallot/pilkut eivät ole tuntuneet omalta jutultani, mutta kerrankos sitä hieman repäisee! Hameet, joita olen yleensä suosinut ovat lyhyitä ja useimmiten farkkua. Pitkänmallinen hame on todella kivaa vaihtelua, eikä sitä tarvitse nykiä vähän väliä alaspäin. Tänä kesänä tavoitteenani on pitää entistä enemmän hameita sekä mekkoja, ja mennä hieman oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Hameen kanssa yhdistin aivan tavallisen valkoisen t-paidan. Ennen kuvausreissua vaatekaappia tutkiessani huomasin, etten omista juuri ollenkaan yksivärisiä valkoisia paitoja. Kaikissa valkoisissa paidoissani on jonkinlaista raitaa tai ruutua. Olen jo pitkään suosinut yläosissa myös harmaata ja mustaa. Ei auta muuta, kuin lähteä vaateostoksille metsästämään valkoisia paitoja!

Laukuksi puolestaan valitsin uuden ihanan Tommy Hilfigerin pikkulaukun. Vielä jokin aika sitten en juurikaan arvostanut merkkilaukkuja, enkä nähnyt syytä panostaa niihin. En ole ikinä ollut mikään laukkufriikki. Nyt on kuitenkin tullut se aika, että kiinnostukseni on herännyt, ja taas yksi rahanmenokohde on löytynyt. Toistaiseksi tämä ihana beige laukku pysyy ainokaisena merkkilaukkunani.














Bag / Tommy Hilfiger

Skirt / Lindex

Shirt / Vila

Sneakers / Nike






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti