default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

tiistai 30. huhtikuuta 2019

TUKHOLMAN ASU



Edellisestä postauksesta näittekin jo vähän millainen asu Ruotsissa päälläni oli. Halusin pukeutua osittain rennosti, mutta tuoda asukokonaisuuteen myös hieman kasari/ysäri teemaa. Lähtiessämme laivasta, hirvitti vähän, riittääkö ohut paita ja repaleinen takki, mutta onneksemme aurinko alkoi porottaa täydeltä taivaalta. Asu oli siis kaikin puolin onnistunut.  



Farkkutakki: Tämän takin ostin aikalailla tarkalleen vuosi sitten Tukholman reissulta, ja se on päätynyt monissa tilanteissa ykkösvaihtoehdokseni. Muistan, että olin jo kauan etsinyt itselleni sopivaa farkkutakkia, ja vihdoinkin Tukholman Zarasta sellainen löytyi. Ei liian lyhyt eikä liian pitkä. Omasta mielestäni revityt yksityiskohdat olivat todella kiva lisä.


Mustat farkut ja musta paita: Halusin asukokonaisuuteen jotain hillittyä ja tavanomaista, ja mielestäni mustat kapeat farkut sekä musta pitkähihainen olivat oiva valinta. Yritän koko ajan vähitellen siirtyä farkuista erilaisiin housuihin, ihan vain vaihtelun vuoksi. Varsinkin näin keväisin ja kesäsin on ihana pukeutua väljempiin ja värikkäisiin pitkälahkeisiin. Tällä kertaa kuitenkin musta oli yksinkertainen ja mielestäni nappivalinta. 



Panta: On aivan mahtavaa, että pannat ja isot ponnarit ovat tulleet takaisin! Aluksi hieman vierastin varsinkin muhkeita ja värikkäitä ponnareita, mutta enää en juuri muita käytäkään. Pannan suhteen olin myös alkuun vähän skeptinen, sillä en tiennyt haluanko mennä suuren massan mukana, ja sopiiko se ylipäätänsä päähäni. Viimeksi käytin pantaa muistaakseni noin kymmenen vuotta sitten. Kuvissa näkyvää keltaista pantaa valitessani äitinikin ihmetteli: "eikö pantoja käytetä vain ala-asteella?". Tämä oli omasta mielestäni ihana väripilkku tuon päiväiseen asuun.


Rengaskorvikset: En ole vähään aikaan käyttänyt isoja ja näyttäviä korviksia, mutta nyt siihen tuli sopiva tilaisuus. Isot rengaskorvikset tuo asuun lisää kasari/ysäri teemaa. Vaikka korvikset ovatkin isot, ne eivät silti paina ollenkaan. Hyvä, että edes tunnen niiden roikkuvan mukana. Olen aina ollut melko mukavuudenhaluinen, joten massiiviset ja ikävän painavalta tuntuvat asusteet eivät ole mun juttu!






Jacket/Zara

Shirt/H&M

Jeans/Bik Bok

Hairband/Vero Moda

Earrings/Gina Tricot










Ei kommentteja :

Lähetä kommentti