default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

perjantai 26. huhtikuuta 2019

MINILOMA LAIVALLA



Kotiuiduin eilen Tukholman risteilyltä, ja olo on tällä hetkellä todella väsynyt. Olimme tosiaan poikaystäväni kanssa tiistaista torstaihin laivalla ja siinä välissä kerkesimme pyörimään muutaman tunnin ihanan keväisessä Tukholmassa. Teimme saman reissun myös viime vuoden huhtikuussa, ja sen vuoksi keskustassa kauppojen löytäminen oli hieman helpompaa kuin viime kerralla. Siitä huolimatta google mapsia tuli aina välillä vilkaistua. Takaisin laivaan saavuttuamme jalat huusivat Hoosiannaa ja nyt vielä parin päivän jälkeenkin pohkeeni ovat aivan jumissa. Tulipahan hyötyliikuttua!



Laivalla ollessamme saimme rentoutua ihan kunnolla. Olimme tilanneet buffetin, joten puolet reissusta oli syömistä. Ruuat olivat taas kerran älyttömän hyvät, ja oli ihanaa nauttia niistä kaikessa rauhassa merimaisemia katsellessa. Itse en yleensä kauaa ruokapöydässä viihdy, mutta tällä kertaa päätin syödä koko rahan edestä, ja istuskelimme pöydässä jopa yli puolitoistatuntia. Syömisen lisäksi nukkuminen laivalla on omasta mielestäni yksi parhaimmista jutuista. En tiedä mikä siinä on, mutta olen aina nukkunut laivalla kuin tukki! Varsinkin keskiviikkoiltana suuren väsymyksen vuoksi, baareissa ei hirveämmin jaksettu ravata, vaan katsottiin paremmaksi vaihtoehdoksi lähteä höyhensaarille.





















Monelle risteilyn varanneelle, itse risteily ja juhliminen on varmasti kaikista tärkeintä, mutta itse nautin enemmänkin päivästä Tukholmassa. Ruotsi on muutenkin mielestäni sekä valtiona että kielenä inspiroiva ja mielenkiintoinen. Voisin jopa joskus harkita muuttavani vähäksi aikaa naapurimaahamme. Varsinkin vanhassa kaupungissa on joka kerta yhtä paljon ihasteltavaa. En vain saa siellä ollessani katsettani irti ihanista vanhoista rakennuksista kapeiden katujen varsilla. 




1 kommentti :

  1. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että käynti maissa kuuluu risteilyyn. Ihana kuulla, että tykkäsitte reissusta.
    Hienot kuvat.
    Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista