default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

torstai 20. kesäkuuta 2019

JUHANNUSSUUNNITELMAT



Juhannus ja vappu ovat juhlapyhiä, joita en itse ole juurikaan viettänyt. Olemme lähes joka vuosi olleet vain oman perheen kanssa kotona tekemättä mitään ihmeellistä. Viime juhannuksena olin keuhkoputkentulehduksessa, ja poikaystäväni kuumeessa. Olimme lähdössä heti juhannuksen jälkeen ulkomaille. Toivottavasti tällä kertaa sairastelu jäisi pois kuvioista!

Juhannusaaton suunnitelmissa meillä on mennä poikaystäväni veljen perheen luo. Uskoisin, että tiedossa on ainakin grillausta. Käymme myös mahdollisesti jonkinlaisessa perhetapahtumassa, jossa toivon näkeväni juhannuskokon. Toivotaan, että ilmat suosivat. Lauantaina puolestaan vietämme päivää perheeni kanssa. Myös silloin on grillausta tiedossa! Olisi hauska käydä myös illemmalla moikkaamassa kavereita, mutta se jää nähtäväksi.

Mökkijuhannus olisi tietysti unelma, mutta meidän suvun mökki on sen verran kaukana, ettei lähdetä sinne ajamaan. Olen kuitenkin todella innoissani näistä suunnitelmista, sillä saamme molemmat poikaystäväni kanssa olla meille tärkeiden ihmisten luona.

Viettäkää tekin ihana ja turvallinen juhannus! 





1 kommentti :