default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

KESÄTYÖT JA LOPPUKESÄN SUUNNITELMIA



Olen yrittänyt jo monien päivien ajan saada tänne jonkinlaista tekstiä aikaiseksi, mutta se on ollut todella vaikeaa. Nyt kuitenkin kolmen viikon tauon jälkeen täällä taas! Hiljaisuus on johtunut suurimmaksi osaksi siitä, että tein kesätyösopimuksen vajaa kaksi viikko sitten. Sain kuulla sairaslomasijaisen paikasta aivan yllättäen, ja soitin työnantajalle heti seuraavana aamuna. Heidän oli pakko saada joku tuuraamaan, joten he valitsivat minut ilman haastatteluja sekä sen suurempia muodollisuuksia. Sijaisuuden oli aluksi tarkoitus kestää vain viikon tai kaksi, mutta sain paikan viideksi viikoksi. Kyseessä on siis mansikoiden myyminen Hollolassa.

Työ ei ole millään tavalla fyysisesti raskasta, ja jos niin voi sanoa, kyseisestä hommasta saa melko helposti rahaa. Suurin osa päivästä on nimittäin istuskelua ja ohi kulkevien ihmisten kanssa höpöttelyä. Ensimmäisen päivän jälkeen olin todella innoissani, sillä ilmat olivat vielä lämpimät ja aurinko porotti taivaan täydeltä. Sen jälkeen astelukemat ovatkin pyörineet kymmenen ja viidentoista välillä. Vaikka ehkä ajattelisi, ettei viisitoista astetta ole kovinkaan kylmä, mutta 6-7 tuntia paikoillaan värjötellessä se tuntuu todella todella kylmältä. Olen siis kirjaimellisesti jäätynyt joka päivä ensimmäisen maanantain jälkeen, vaikka päällä olisi kuinka paljon tahansa! Eilen jouduin laittamaan jopa pipon. Villasukat puolestaan ovat jo päivittäisellä pukeutumislistallani. Mikä tämä tällainen heinäkuu on??

Huono puoli kylmyyden lisäksi on se, että töitä minulla on kuutena päivänä viikossa, joten lauantai-iltaisin olen melko poikki. Olen joka ilta vasta klo 18-19 kotona (pitkien välimatkojen vuoksi), joten sunnuntai on ainoa päivä, jolloin voin ottaa täysin rennosti. Olen toki iloinen, että pääsin ylipäätänsä töihin, sillä olin jo melkein luovuttanut tämän asian suhteen. Totesin kuitenkin jo viime viikolla, että ulkotyöt eivät ole minua varten. Myös tulevaisuudessa asiakaspalvelutyöhön ryhtyminen mietityttää silloin tällöin. Nyt täytyy kuitenkin yrittää pysyä positiivisena, vaikkei myyminen unelmatyötäni olekaan.

Työsopimukseni kestää elokuun alkuun saakka, jos mansikoita riittää. Monet asiakkaatkin ovat ihmetelleet, tuleeko mansikkaa vielä silloin, mutta se jää nähtäväksi. Kun työni loppuvat, aion ottaa aikaa itselleni. Suunnitelmissa on rakkaiden harrastusten parissa puuhailu eli musiikin ja valokuvaamisen. Aion myös liikkua enemmän, sillä salilla käyminen ja lenkit ovat jääneet nyt melko vähäisiksi. Töitä en haluaisi elokuun aikana tehdä. Jos jonkinlainen mahdollisuus kuitenkin tulee eteen, en aio ottaa vastaan yli 30 tuntia viikossa. Sekä heinä- että elokuun aikana pääsemme juhlimaan poikaystäväni kanssa, katsomaan Ed Sheerania Helsinkiin, mökkeilemään ja viettämään aikaa läheisten kanssa. Toivon niiin kovasti, että ilmat alkaisivat vielä lämpenemään, sillä haluaisin käyttää kesämekkojani, joita ostin juuri tätä kesää varten. Muutenkin lämmin sää tuo oikean kesän fiiliksen. Kesäkuun lämpö takaisin kiitos!






Dress - Vero Moda
Hairpin - Gina Tricot
Jacket - Vero Moda
Sneakers - Nike

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti