default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

maanantai 22. heinäkuuta 2019

VAATEKAAPIN UUSI EHDOTON LEMPPARI



Moni on varmasti Instagramistani jo huomannutkin, että tänä kesänä shortsien ja housujen sijasta olen miltei päivittäin pukenut ylleni jonkinlaisen hameen tai mekon. Nopeasti laskettuna olen muutaman kuukauden aikana ostanut itselleni viisi kesämekkoa ja pari hametta. Vaatekaapistani löytyy nyt hameita ja mekkoja monessa eri kuosissa; mustaa, värillistä, raitaa, pilkkua, nappia ja vetoketjua. Olen jo pitkään fanittanut raidallista kuosia, enkä voi vastustaa kiusausta ja olla menemättä hipeilöimään vaatekaupoissa raidallisia paitoja ja mekkoja. Nyt kuitenkin myös pilkut ja pallot ovat herättäneet mielenkiintoni. Tukholmasta ostin ensimmäisen pilkullisen hameeni, josta tein myös oman postauksen keväällä.




Pari viikkoa sitten kävin ajankuluksi kiertelemässä Vilassa, ja ilokseni huomasin, että kyseisessä liikkeesä on käynnissä alennusmyynnit. Löysin aivan ihanan mekon puoleen hintaan!! Tämä vaatekappale taisi olla vielä kaiken lisäksi viimeinen, mutta juuri sopivaa kokoa itselleni. Ei voisi parempaa sattumaa ollakaan!



Vaikka olen ostanut jo melko suuren kasan kesämekkoja, on tämä viimeisin ostos ehdottomasti suosikkini. Vaaleanruskea ja valkoinen sopivat täydellisesti yhteen, ja itserusketetun ihon kanssa mekko näyttää entistä paremmalta (ilman itseruskettavaa olisin super kalpea, sillä en juurikaan rusketu). Mielestäni mekossa ihanana yksityiskohtana toimii nauha, jonka voi sitoa joko eteen rusetilla, niin kuin mieluusti itse teen, tai taakse haluamallaan solmulla. Nauhan ansiosta mekko ei näytä suurelta pussilta, vaan sievältä asulta, jota voi käyttää juhlissa tai kuumana kesäpäivänä. Itse olen jo suunnitellut laittavani tämän ihanuuden elokuussa järjestettäviin ristiäisiin!











Ei kommentteja :

Lähetä kommentti