default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

tiistai 18. kesäkuuta 2019

MEKKO JUHLAAN JA KESÄÄN


Olen super innoissani siitä, että tänä kesänä jo kesäkuun alussa on voinut käyttää ihania kesämekkoja ja hameita. Tämän vuoksi olen jo jonkin verran hamstarannut mekkoja vaatekaappiini, niin kuin huhtikuun puolella lupailinkin. Vaikka tämän kesän trendi onkin värit ja erilaiset kuosit, olen tykästynyt Nelly.comilta tilaamaani mustaan mekkoon. Tilasin tämän mekon alunperin valmistujaisiltaani varten, sillä en halunnut lähteä keskustaan valmistujaismekossani. Huomasin kuitenkin juhlapäivän jälkeen, että kyseistä mekkoahan voi käyttää myös rentona kesämekkona.

Kun haluan käyttää tätä mekkoa juhlassa, laitan ehkä korkkarit jalkaan, ja ranteeseen kimaltavan rannekorun. Asun kruunaa huomiota herättävät korvikset. Jos kyseessä on puolestaan lämmin kesäpäivä, yhdistelen mekon kanssa erivärisiä pantoja, jotka tuovat ihanaa raikkautta asuun. Värikkäillä koruilla, laukuilla ja kengillä saa myös aikaan kivan asukokonaisuuden

Käytän mustaa väriä vaatteissa melko harvoin. Omistan toki mustia farkkuja ja pari saman väristä takkia, mutta mustia yläosia vaatekaapistani ei juurikaan löydy. En olisi ikinä arvannut, että tänä kesänä tulen hellepäivinä käyttämään täysin tummaa mekkoa, mutta näin siinä kävi. Enempää mustia mekkoja en kuitenkaan kesäksi tarvitse, joten seuraava ostos voisi olla jonkun muun värinen!



Dress / Nelly.com
Hairband / Gina Tricot
Bag / Tommy Hilfiger
Sneakers / Adidas Orginals




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti