default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

perjantai 7. kesäkuuta 2019

MIKSI LEIKKASIN HIUKSET JUURI ENNEN KUIN VALMISTUIN


Moni onkin jo varmaan tietoinen siitä, että kävin leikkuuttamassa hiukseni juuri ennen ylioppilasjuhliani. Olen jakanut paljon kuvia sekä täällä, että Instagramissa lyhyiden hiuksieni kanssa, mutta en ole puhunut siitä sen enempää.

Osa lähipiiristäni ihmetteli, kuinka uskalsin leikata 40cm hiuksistani pois ja vielä vaihtaa hiusmallia hetkeä ennen suurta päivää. Noh, olin jo jonkin aikaa miettinyt, että pitkät hiukset takkuineen saisi lähteä, sillä rakastan vaihtelua. Alkuperäinen suunitelmani oli leikkuuttaa hiukset vasta juhlien jälkeen kesä-heinäkuun vaihteessa, mutta mieli muuttui melko nopeasti. Tein saman tempun noin neljä vuotta sitten, kun pääsin ripille. Halusin leikkuuttaa paria päivää ennen konfirmaatiota pitkät hiukseni pois. Nämä kaksi päivää ovat olleet todella ikimuistoisia ja tärkeitä minulle, ja kummallakin kerralla päädyin samaan ratkaisuun hiusteni suhteen. Muistan, että konfirmaatiopäivänä ajattelin, että sitten ylioppilaaksi päästessäni minulla on kauniit pitkät hiukset lakin alla, mutta toisin kävi.

Neljä vuotta sitten hiusten leikkuuttaminen alkoi kaduttaa melko nopeasti, ja kaipasin pitkiä hiuksia, jotka sai laitettua korkealle ponnarille. Nyt en ole kuitenkaan päivääkään katunut. Motivaatiota hiustenlaittoon löytyy paljon enemmän. Koen myös itseni jollain tavalla aikuisemmaksi ja rohkeammaksi. Hassua, kuinka paljon tämänkaltainen ulkonäön muutos voi muuttaa myös omaa ajatusmaailmaa.

40cm hiusta on melko paljon, ja joka kerta ne ovat menneet kampaamon lattialle ja sieltä suoraan roskikseen. Tällä kertaa päätin tehdä toisin, ja lahjoittaa hiukseni hyväntekeväisyyteen. Joku saa vielä kauniin peruukin vaaleista hiuksistani <3






1 kommentti :

  1. Molemmat hiustyylit sopivat sinulle.
    Peukku hiusten hyväntekeväisyyteen lahjoittamiselle.
    Suloista suvista viikonloppua!

    VastaaPoista