default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

VÄRIKÄS SYKSY


Syksy, tuo ihana vuodenaika. Olen aina rakastanut kesää ja lämpöä älyttömästi, mutta tänä vuonna olen fiilistellyt syksyn saapumista jotenkin erityisen paljon. Syksyssä rakastan muun muassa ruska-aikaa. Havahduin viime viikonloppuna siihen, etten ole kuvannut lainkaan älyttömän kauniin värisiä lehtipuita. Viime lauantaina päätin lähteä pyöräilemään korttelia ympäri, kamera mukanani. Kamerani täyttyi nopeasti oranssin ja punaisen sävyistä. Maanantaina sain myös kuvata poikaystäväni veljen lapsia koulutehtävääni varten. Kauniiden keltaisten puiden ansiosta kuvista tuli miltei täydellisiä! Totta kai kuvien onnistumiseen vaikutti myös tyttöjen suloiset ilmeet.





Vaikka ruska-aika ei montaa viikkoa kestäkään, nautin myös lämpimien neuleiden päälle pukemisesta sekä villasukista. Olen usein vähän vilukissa, ja välillä voisin pukeutua kesälläkin lämpimään neuleeseen. Nyt syksyn aikaan kukaan ei ainakaan ihmettele asuvalintojani! Myös lämpimän teen juominen kuuluu mielestäni syksyyn. Siitä tulee aina jotenkin todella rauhoittava tunne.




Syksyssä mielestäni miltei parasta on kuitenkin joulun lähestyminen. Rakastan jouluun liittyviä asioita yli kaiken, enkä millään jaksaisi enää odottaa reilua kahta kuukautta. Voin rehellisesti sanoa, että oma joulunodotukseni alkaa usein jo näin lokakuun alkupuolella. Poikaystävälläni menee usein hermot, kun otan joulun puheeksi melkein viikoittain. Hän ei ole ollenkaan niin paljon jouluihminen, kuin minä. En vaan voi itselleni mitään, hah! Yritän kuitenkin säästää jouluhössötyksen joulukuun puolelle, ja nauttia tästä vuodenajasta, vaikka pimeys ja loska hieman hirvittääkin.

Loppuvuodelle on luvassa paljon koulujuttuja, joista olen todella innoissani. Koulun aloittamisen myötä olen alkanut miettimään omien nettisivujen perustamista, erillistä instagram tiliä valokuville ja muutenkin sitä, kuinka voisin erottua muiden Päijät-Hämeen alueella asuvien valokuvaajien joukosta. Koulujuttujen lisäksi loppuvuosi tuo tullessaan paljon juhlia. Sekä pikkuveljeni että vanhempani ovat syntyneet loppuvuodesta, ja muutenkin moni meidän suvussa viettää syntymäpäiviään syksyllä tai alkutalvesta. Poikaystäväni on myös tarkoitus valmistua lukiosta juuri ennen itsenäisyyspäivää. Joulukuun alussa olisi myös suunnitelmissa käydä ulkomailla.



2 kommenttia :

  1. Hurmaavat kuvat ja kaunis Sara <3
    Isomummo tahtoisi nähdä sun lapsikuvia.
    Terkkuja Marrakechista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Luulen, etten julkaise kyseisiä kuvia täällä blogin puolella. Todennäköisesti teen omat nettisivut ensi vuoden alussa, ja kuvat tulevat sinne nähtäviksi!

      Poista