default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

tiistai 1. lokakuuta 2019

KESÄN 2019 FIILISTELYÄ


Pohdin pitkään, että viitsinkö enää kirjoittaa tänne kesästä 2019, sillä sehän loppui jo kuukausi sitten. Mietiskelytuokion jälkeen päätin, että haluan muistella vielä tämän postauksen verran kesää, sen jälkeen siirtyä kokonaan syksyn ihasteluun.

Minun kesäni oli täynnä ihania asioita, ja suunnilleen jokaisella viikolla tapahtui jokin spesiaali ja mieleenpainuva hetki. Puolet kesästäni vietin töissä myydessäni mansikoita. Olin etsinyt kesätöitä koko kevään, eikä mistään paikasta näytetty vihreää valoa. Yhtenä iltana juhannuksen jälkeen sain kuitenkin viestin, missä kerrottiin, että mansikanmyyjän paikka olisi avoinna. Vaikka työ ei ollut kaikista mieluisin esimerkiksi huonojen ilmojen vuoksi, olen todella iloinen, että sain työskennellä kuukauden ajan kyseisessä paikassa. Tapasin ihania ihmisiä, sain työkokemusta ja rytmin arkeeni. Töiden lisäksi sain olla mukana monissa erilaisissa juhlissa, näin paljon ystäviäni ja vietimme ihania kesäiltoja poikaystäväni kanssa. Pelkäsin tietysti taas ennen kesää, että kerkeämmekö näkemään tarpeeksi, sillä hänellä oli vain viikonloppuvapaita. Pelko oli kuitenkin aivan turha, sillä saimme vielä enemmän ihania muistoja, kuin edellisenä kesänä!



Tässä kirjoittamisen lomassa jouduin etsimään kännykästäni kuvia ja videoita kesäkuukausien ajalta, sillä en mitenkään muista kaikkia tapahtumia. Osasta on jo yli kolmisen kuukautta aikaa...
Ajattelin listata tähän alle kesän kolme parasta kokemustani. Ihania hetkiä on toki älytön määrä, mutta kolme erottuu ylitse muiden.

1. Ensimmäisellä sijalla on valmistumiseni lukiosta, ja valkolakin saaminen 1.6.2019. Olen tehnyt kyseisestä päivästä kesäkuun alussa postauksen, mutta sitä päivää ei voi vain liikaa hehkuttaa! Tuo päivä oli unelmieni täyttymys, ja vieläkin tulee melkein itku kun katson vaaterekkini reunasta roikkuvaa ylioppilaslakkiani. Olen vain niin ylpeä itsestäni, että tein sen! En kovinkaan hyvillä arvosanoilla, mutta itselleni oli tärkeintä, että valmistun aikataulussa.


2. Toiselle sijalle ylsi Ed Sheeranin keikka Malmin lentokentällä. Kameraa keikalle ei saanut viedä, enkä halua laittaa tänne känykällä otettuja kuvia, joten keikasta en ole täällä muistaakseni maininnut. Olen fiilistellyt jo monen vuoden ajan Ed Sheeranin musiikkia, ja tiesin, että jos hän joskus Suomeen tulee esiintymään, aion olla yleisössä. Näinhän siinä kävikin. Keikka oli keskellä viikoa heinäkuun lopulla, joten jouduin anomaan töistä pari päivää vapaata. Poikaystävänikin sai vapaata, vaikkakin todella viime tipassa. Olimme varanneet hotellihuoneen Töölöstä, ja saimme viedä tavaramme keikan ajaksi huoneeseemme. Lähdimme iltapäivästä lähijunalla Malmiin, ja asemalta kävelimme jonkin aikaa alueelle. Niin kuin arvata saattaa, jonot olivat aivan järkyttävät. Olimme saaneet liput vielä pääpäivälle, eli ihmisiä aluella oli 60 000. Ulkona oli kolmenkymmenen asteen helle, eikä pilven pilveä näkynyt missään. Onneksi emme saaneet lämpöhalvausta, mutta valitettavasti moni muu sai. Keikka oli aivan mahtava, ja lämppärinä kaiken lisäksi toimi toinen lempiartistini Zara Larsson.

Illan hämärtäessä tirautin muutaman kyyneleenkin, sillä olo oli todella onnellinen. Sain kokea tuon ihanan keikan kaikista rakkaimpani kanssa. Keikan jälkeen meinasin taas alkaa itkemään, mutta sillä kertaa en toki onnesta, vaan turhautumisesta. Jonotimme alueelta pois ensin noin tunnin. Tämän jälkeen ajattelimme, että pahin on ohi, mutta ei todellakaan ollut. Noin 50 000 ihmistä jonotti busseja ja junia. Jonottaminen kesti siis useita tunteja. Ajattelin ihan tosissaan, ettemme pääse koko yönä pois Malmista, ja joudumme nukkumaan kadulla. Jalat ja selkä ei ole varmasti ikinä olleet niin väsyneet kummallakaan meistä. Kun vihdoinkin junia alkoi tulemaan parin minuutin välein, jono alkoi liikkumaan nopeammin ja pääsimme takaisin Helsingin keskustaan. Lupasimme toillemme jonottaessa, ettei enää ikinä lähdetä näin suurelle keikalle, mutta nyt kyllä hieman epäilen sitä. Aika kultaa muistot! Keikka oli kuitenkin loppujen lopuksi todellakin tämän kaiken arvoinen!


3. Kolmannelle sijalle pääsi mökkeily. Olen aina rakastanut mökkeilyä kesällä perheen kanssa. Tänä kesänä pääsimme monellekin eri mökille, ja jokainen kerta niistä oli ainutlaatuinen. Pääsin viemään kesäkuussa poikaystäväni ensimmäistä kertaa Lappeenrantaan isovanhempieni kesäasunnolle. Siellä vietimme yhden yön. Heinäkuussa vanhempani olivat vuokranneet tuttuun tapaan mökin Asikkalasta, jossa olimme koko perhe, poikystäväni ja pikkuveljeni kaveri. Elokuun alussa puolestaan poikaystäväni pääsi viemään minut mökille, jossa hän on viettänyt kaikki lapsuutensa kesät. Olimme kyseisellä mökillä isolla porukalla, sillä kanssamme oli poikaystäväni sukulaisia, ja hänen isovanhempiensa tuttavaperhe.

Dress - Vero Moda
Jacket - Vila
Wallet - Ted Baker
Watch - Daniel Wellington
Sneakers - Björn Borg








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti