default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

perjantai 12. kesäkuuta 2020

UUSI HIUSMALLI



Puolitoista viikkoa sitten istuin kampaajan penkkiin, ja hiustyylini vaihtui kerta heitolla. Olin jo jonkin aikaan pohtinut haluavani hiuksiini jotain suurempaa muutosta, ja otsatukka kävi useastikin mielessä. Aina kuitenkin työnsin nuo ajatukset syrjään, sillä en ollut ollenkaan varma, sopisiko sellainen minulle. Päätin kuitenkin loppujen lopuksi uskaltaa, ja varasin kampaajalleni ajan.

Hiusten pesun ja latvojen leikkauksen jälkeen kampaajani kysyi; "Noh, leikataanko?". Sydämmeni tykytti todella paljon, sillä minua jännitti ihan älyttömästi. Vastasin myöntävästi, ja sen jälkeen näin peilin kautta, kuinka hiukseni lyhenivät edestä. En ole pitkään aikaan jännittänyt mitään niin paljoa. Viimeksi minulla on ollut otsatukka eskarissa, joten muistikuvia siitä ei juurikaan ole. Tiesin kyllä, että jos en uudesta mallista tykkäisi, voisin vetää sen aina hiuspannalla taakse tai laitta pinneillä kiinni. Se olisi ollut kuitenkin harmi, sillä halusin tosiaan vaihtelua.




Onnekseni hiuksista tuli älyttömän ihanat, ja ainakin omasta mielestäni kyseinen malli sopii itselleni todella hyvin! Ensimmäisenä päivänä ajattelin lumoutuneena, ettei tästä mallista tarvitse luopua koskaan. Voi olla, että kyllästyn puolen vuoden jälkeen, tai vasta kymmenen vuoden päästä. Se jää nähtäväksi! Tänä kesänä olisi vielä tarkoituksena käydä laitattamassa hiuksiin vaaleita raitoja, niin kuin parina viime kesänäkin. Se tuo hiuksiin aivan ihanaa raikkautta!









1 kommentti :

  1. Tosi ihana malli hiuksissasi. Leikkaus korostaa kauniita piirteitäsi.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista