default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

KAKSI VUOTTA WANHOISTA


Havahduin pari viikkoa sitten siihen, että wanhojen tanssit lähestyvät taas kovaa vauhtia, ja omista tansseistani on jo peräti kaksi vuotta aikaa! Täällä Lahdessa ilmeisesti kaikissa kouluissa tanssit ovat jo tanssittu, paitsi pikkuveljeni koulussa, LYKissä. Huomenna pääsemme seuraamaan niitä, ja odotan todella innoissani! Veljeäni tietysti jännittää kovasti, eikä mikään ihme.

Kaksi vuotta sitten tein tietysti noista kahdesta ihanasta päivästä postauksen tänne. Niin kuin moni varmasti kuitenkin muistaa, poistin kaikki tekstini ja kuvani täältä viime keväänä, joten myös wanhojen kuvat menivät. Saimme niin paljon ihania kuvia, että olisi sääli, jos niitä ei täällä blogissa olisi enää nähtävissä. Ajattelin siis laittaa ne uudelleen tänne näytille kahden vuoden kunniaksi!






Vaikka en lukiossa juurikaan tykännyt olla, wanhojen päivät olivat mielestäni ehdoton kohokohta kolmen vuoden aikana. Sain tanssia rakkaan poikaystäväni kanssa omassa koulussani. Tanssiharjoituksissa meitä oli kaksi eri ryhmää, jotka harjoittelivat eri päivinä. Meille kävi niin hyvä tuuri, että parhaat kaverini tanssivat samassa ryhmässä minun ja poikaystäväni kanssa, ja vieläpä aivan lähellä meitä. Harjoituksissa meillä oli aina hauskaa, ja tanssit jäivät hyvin mieleen. Kokemus oli aivan ikimuistoinen! Tuntuu todella hassulta, että näistä täydellisistä päivistä on jo niin kauan aikaa.










1 kommentti :

  1. Upeat kuvat ja pari <3
    Kylläpä aika rientää nopeaan.
    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista