default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

keskiviikko 22. tammikuuta 2020

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET


Moi, ja hyvää uutta vuotta!

Tarkoituksenani oli kirjoitella tänne jo viikko tai kaksi sitten, mutta suunnitelmani menivät hieman pieleen. Ajattelin, että vuoden ensimmäisessä kirjoituksessani kertoisin, kuinka olen viihtynyt koulussa, ja mitä kaikkea olenkaan siellä oppinut. Koulutukseni on jo puolessa välissä, joten ajattelin, että tekin haluatte ehkä jotain siitä tietää. En saanut kuitenkaan vielä sellaisia kuvia kasaan, jotka sopisivat teemaan, joten tuo postaus on tulossa todennäköisesti tämän kuun lopussa. Jos teitä kiinnostaa käydä katsomassa kuviani, joita olen puolen vuoden aikana ottanut, niitä löytyy, kun klikkaat tästä. Kyseiselle instagramtilille kuvia ilmestyy lisää vähän väliä.




Tässä postauksessa ajattelin vähän kertoa, miten oma vuoteni on lähtenyt käyntiin. Niin kuin jo joulukuussa kerroin poikaystäväni lähti suorittamaan asevelvollisuuttaan, ja itse jäin inttileskeksi kotiin. Ensimmäiset viikot ovat sujuneet odotettua paremmin. Toki ikävä on välillä melko kovakin, mutta itselläni on tällä hetkellä niin monta rautaa tulessa, että viikot vierähtävät nopeasti. Myös äidinkielen ylioppilaskoe sekä pääsykokeet kouluihin lähestyvät uhkaasvasti, joten aion alkaa valmistautumaan niihin tällä viikolla.

Näiden asioiden lisäksi kävin koulussakin pitkästä aikaa vajaa viikko sitten. Meillä oli koulusta melkein kahden kuukauden tauko, sillä joulukuussa opintopäiviä ei ollut laisinkaan. Viime viikon koulupäivät olivat hyvin mielenkiintoisia, sillä pääsimme kuvaamaan studiossa. Siitä kerronkin sitten seuraavassa postauksessa enemmän!

Täällä etelässä ei vieläkään lumesta ole juuri tietoakaan, ja sitä ainakin itse kaipailisin jonkin verran. Toinen juttu, mitä kaipaan enemmän, on aurinkoiset päivät. Tänään meille onneksi suotiin ihana aurinkoinen (myös kovin tuulinen) päivä, ja ajattelinkin tämän kirjoittelun jälkeen lähteä ulos lenkkeilemään. Aurinkoiset päivät toisivat lisää energiaa ja iloa päiviin. Myös luonnossa kuvaaminen on hieman haasteellista, kun tuntuu, ettei valoa tule mistään. 

Tässä olivat minun nopeat alkuvuoden kuulumiset. Postauksia tosiaan saattaa ilmestyä huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi viime vuoden lopulla, ihan vain sen vuoksi, että yritän keskittyä täysillä valokuvaajan uran luomiseen sekä pääsykokeisiin. Yritän kuitenkin suht säännöllisesti kirjoitella eri aiheista, ja postausideoita saa toki ehdottaakin!



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti