default="40px" value="40px" default="5px" value="5px" default="10px" value="10px"

tiistai 5. marraskuuta 2019

SYKSYN HELPPOKÄYTTÖISIN VAATE



Kelien kylmetessä, olen yrittänyt pukeutua mahdollisimman lämpimästi välttääkseni melkein joka syksyisen flunssan. Vielä viime vuosina en oikein täysin osannut arvostaa terveenä pysymistä, enkä todellakaan aina pukeutunut sään mukaisesti. Tänä syksynä olen yrittänyt löytää vaatekaappiini muutamia perusneuleita, jotka sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Yksi ehdoton suosikkini on pari viikkoa sitten Zalandolta tilattu neulemekko. Neulemekkoja aloin himoitsemaan jo syksyn alussa, kun niitä rupesi ilmestymään kauppoihin. Päätin kuitenkin netistä etsiä mieleiseni, ja melko helpostihan se löytyikin!




Tämän vaatekappaleen käyttö on super helppoa, eikä asun pohtimiseen mene kauaakaan aikaa. Itse puen mieluiten neulemekon kanssa mustat sukkahousut, nilkkurit, ja pitkän villakangastakin. Nilkkureiden vaihtoehtoinen kenkävalinta itselläni on mustat saappaat. Olen jo melko varma, että aion pukeutua tuohon ihanan lämpimään mekkoon joulua viettäessäni.

Niin kuin varmasti on tullut ilmi, rakastan lämpimiä ja muhkeita neuleita todella paljon, ja olen hamstrannut niitä joka vuosi muutaman lisää. Nyt olen kuitenkin havahtunut siihen, että monet neuleistani ovat joutuneet vaatepinojen alimmaisiksi, eikä käyttöä ole yksinkertaisesti kaikille. Myyn vanhoja vaatteitani Zadaa nettikirpparilla, mutta läheskään kaikki vaatteet eivät mene siellä kaupaksi. Ajattelin, että voisin tehdä tänä vuonna ennen joulua hyvän teon, ja käydä viemässä kasan hyväkuntoisia vaatteita pelastusarmeijalle. Ehjiä vaatteita tarvitsevat saisivat niitä, ja itse saisin paremman mielen.




Niin kuin kerroin, olen yrittänyt välttää syysflunssaa, mutta en siltä loppujen lopuksi kuitenkaan päässyt pakoon. Kovinkaan flunssaiseksi oloni ei ole onneksi mennyt, mutta nyt muutaman päivän ajan kuumetta mittaillessani, mittari on näyttänyt 37,5 astetta. Toivon todella, ettei lämpö lähde nousemaan, sillä nyt loppuvuodesta ei tosiaankaan olisi varaa tulla enempää kipeäksi!


Knitting / Noisy May,  Coat / Vero Moda,  Bag / Tommy Hilfiger,  Ankle boots / H&M,  Scrunchie / Gina Tricot














Ei kommentteja :

Lähetä kommentti